Lagunen er en hyggelig havnefrontsrestaurant med rødder i det lokale sejlsportsliv.

Tidligere var Lagunen en sejlklubsrestaurant, men i dag er Lagunen åben for alle. Vores menu kombinerer det danske og det franske køkken, og vi sætter en dyd i at tilberede maden fra bunden af sæsonens friske råvarer. Nyd et hjemmelavet kvalitetsmåltid i vores stemningsfulde lokaler – eller følg med i livet på havnen fra vores store overdækkede terrasse. Vi afholder løbende koncertarrangementer og ønsker at booste lokalområdets kulturelle profil ved at bringe den fede livemusik til Nivå Havn – læs mere under LAGUNEN LIVE.

Det er vores ambition at blive lokalområdets foretrukne restaurant, når det gælder ærlig kvalitetsmad til rimelige priser. Vi arbejder målrettet på at sikre og udvikle vores gæsters oplevelse gennem tre kerneværdier:

KVALITET – vi sikrer kvaliteten af vores produkt ved at anvende årstidens friske råvarer og krydderurter fra egen urtehave i et hjemmelavet måltid, der tilberedes fra bunden.

FLEKSIBILITET vi rummer et bredt klientel og tilbyder såvel Ugens Ret som flerretters menuer og kvalitetsvine – vi skræddersyer løsninger i forbindelse med selskaber og arrangementer.

KULTUR vi understøtter og udvikler det lokale kulturliv gennem samarbejde med havnens foreninger samt ved at tilbyde koncertarrangementer af høj kunstnerisk kvalitet.